Odkrij božične jaslice po ulicah srednjeveškega Štanjela

NAGRADNA IGRA

datum: 21.12.2016

kategorija: Priporočamo

Sprehodite se po srednjeveških ulicah in odkrijte božične jaslice, ki se skrivajo na okenskih policah, pragih kraških hiš, dvoriščih, zidovih …

Naj vam te umetnine in dela pridnih rok vaščanov in vaščank Štanjela pričarajo praznično vzdušje ter napolnijo dušo z mirom in ljubeznijo.

Letos je v sklopu tradicionalne razstave organizirana tudi nagradna igra za vse udeležence. Obiskovalci prejmejo zemljevid.pdf, na katerem označijo lokacijo jaslic pri posamezni hiši. Te so po vasi že oštevilčene.

Jaslice v Štanjelu

Ob zaključku predstavitve jaslic bomo žrebali nekoga, ki bo na izročenem zemljevidu pravilno označil vse lokacije prijavljenih jaslic. Zemljevid Štanjela bo ves čas razstave (18.12. – 6.1.) dostopen na različnih lokacijah (pisarna TIC-a, Vhodni, Kvadratni in Kobdiljski stolp). Pravilno izpolnjene zemljevide bodo udeleženci lahko oddali v pisarni TIC-a med uradnimi urami oz. pustili v poštnem nabiralniku Javnega zavoda komenski Kras na vhodu pred grajskim dvoriščem.

O splošnih pogojih sodelovanja si preberete tukaj: Splošni pogoji sodelovanja v nagradni igri.pdf

Prijazno vabljeni, da si ogledate božične jaslice po ulicah starega mestnega jedra Štanjela, ki bodo na ogled do 6. januarja 2017.

Vztrajno in srečno pri odkrivanju!

 

Kontakt:
Javni zavod komenski Kras
Štanjel 1a
6222 Štanjel
Tel.: +386 (0)5 7690 056

Vrnitev na seznam