VEČERI SMEHA na komenskem Krasu: STARO ZA NOVO (z Borisom Kobalom in Tinom Vodopivcem) ODPOVEDANO

Štanjel, kulturni dom

datum: 11.10.2016

kategorija: Priporočamo

Pozdravljeni oboževalci in oboževalke smeha!

Sestavili smo abonma VEČERI SMEHA na komenskem Krasu, da se boste smejali in zabavali to jesen in zimo. Od septembra do februarja vas bodo številni komiki in predstavniki slovenske zabavne industrije spravljali v dobro voljo.

Boris Kobal & Tin Vodopivec v komediji STARO ZA NOVO

Štanjel, kulturni dom


V primeru slabega vremena se predstava izpelje v KD Štanjel.

Predstavnika dveh generacij komikov iz oči v oči skupaj na odru.
O staranju. O mladosti. O tehnologiji. O ljubezni. Kdo se na koga šlepa? Kdaj lahko rečemo, da smo stari in do kdaj smo mladi? Na kom zares stoji svet? Lahko stari in mladi sploh živijo v sožitju?
- - -
Kulturni dom v Štanjelu bo gostil novo predstavo žlahtnega opazovalca in komentatorja družbe ostrega jezika, BORISA KOBALA, ter enega najbolj prodornih motorjev regionalne stand-up scene, TINA VODOPIVCA.

Komedija STARO ZA NOVO se na sproščen in duhovit način loteva večne tematike sinergije mladih in starih, (ne)sprejemanja moderne tehnologije in (ne)soočanja s hitrim tempom življenja – pa tudi aktualne teme zapuščine ene generacije drugi.
- - - - -
VSEGA JE KRIV MARIO!
Komika sta se spoznala na snemanju oddaje Moja Slovenija, kjer je Tin hotel duhovičiti, a ga je Boris hitro pospravil v žep. Po daljšem prepričevanju in modri kuverti je Boris le privolil, da se Tinu pridruži na odru v avtorski predstavi, ki se je medila kar nekaj časa. Kljub temu, da je med njima 30 let razlike, drug na drugega gledata kot na konkurenco, občasno pa sta tudi prijatelja.

KDO JE BORIS?
Od kultnega TV Popra do soustvarjanja udarnih nedeljskih TV-šovov, od gledališča do stand-up komedije. Desetletja na sceni. Dobitnik več nagrad v pikadu.

KDO JE TIN?
Resno, kdo je Tin? Nastopal je po Ameriki in okrog po Evropi, v republikah bivše Juge, večkrat osvojil okroglo dvorano Cankarjevega doma, je tudi rekorder v dotikranju plošče z roko - tapkanju.
- - - - -
VSTOPNICE SO ŽE NA VOLJO OD NA VSEH EVENTIMOVIH PRODAJNIH MESTIH.

Cena: 12 EUR

Več info in rezervacije na:

Ostali večeri in njihovi termini:

18.2. - Kobjeglava: Matjaž Javšnik - 10€

Rezervacija in/ali nakup abonmaja sta možna prek

Vrnitev na seznam