Sobe pri Davidu in Martini

Volčji Grad

Volčji Grad 54
6223 Komen

FB: davidinmartina

Naš dom je v slikoviti kraški vasi, med vinogradi, na robu gozda. Je idealen prostor za odklop in oddih v tišini,  za branje in ustvarjanje, za dolge sprehode v naravi ter kolesarske izlete. Prenovila sva ga sama, z ljubeznijo, uporabila sva obstoječe materiale, les in kamen, ter staro pohištvo, z željo, da bi čim bolj ohranila njegovo dušo. Pri nas se čas ustavi, lepo je enostavno sedeti pod latnikom, ob okusnem zajtrku, ki vam ga po želji z veseljem pripraviva, zvečer pa na hladu, ob kozarcu domačega terana.

Tip: sobe

Kapaciteta prenočišč:
4 sobe (2x dvoposteljna, od katerih ima ena zakonsko posteljo, druga francosko posteljo, 1x troposteljna soba, z možnostjo dodatnega ležišča (za družine), 1x dvoposteljna soba

Oprema v sobah: sobe so v obnovljeni kraški hiši. Gostje imajo na razpolago skupno kopalnico s tušem in kadjo ter možnost uporabe opremljene kuhinje. Na dvorišču je pod latnikom na voljo miza s stoli. Wi-fi je prost in je v dveh spalnicah, v skupnih prostorih ter na dvorišču.

Pred hišo ni parkirnega prostora, vendar je varen prostor za avtomobil blizu doma.

Dodatna ponudba: v hiši sta tudi dve večji dvorani, za srečanja, konference, seminarje, ki lahko gostita do 15 oz. do 30 oseb. Sama ponujava različne delavnice za sproščanje v naravi, gozdno terapijo ter meditativno “Pot do zgodbe”® . Na Volčjem Gradu je  po želji možen ogled vasi in gradišča Debela Griža v spremstvu vodiča. 

Možnost dostopa z avtobusom:
Ne.

Hišni ljubljenčki:
Ne.

Invalidom prijazno: 
Ne.

GPS: 45.80118, 13.74910

Vrnitev na seznam
Sobe David in Martina_01Sobe David in Martina_02Sobe David in Martina_03Sobe David in Martina_04Sobe David in Martina_05