Hotel St. Daniel

Hruševica

Že dolgo velja, da se prestižni hoteli radi pohvalijo s svojo dolgoletno tradicijo …
V hotelu St. Daniel nimamo mogočne tradicije. Vsaj ne svoje tradicije. Imamo pa zato veliko več. Oziroma bolje rečeno: smo del nečesa več ...
Smo del kraške zgodovine z vsemi njenimi darovi, sladkostmi in sadovi, a včasih tudi z bridko in opominjajočo šibo narave, ki nas vsake toliko opozori na svojo mogočnost.
Prav zato bi Kras lahko najbolje opisali z malce nenavadno skovanko “darežljiva mačeha”.
Kras je mati, je tisti, ki te hrani, neguje, obdaruje in napoljnjuje, a je tudi tisti, ki te opozori, da si le del narave.
In tako sva tudi midva vzljubila Kras in Kras je vzljubil naju.
Pravijo, da se človek na dobre stvari z lahkoto navadi. A iskreno, potrebovala sva precej časa, preden sva se privadila kraškemu duhu. Ne ker ne bi bilo dobro, pač pa ker nama skepticizem ni dopustil, da bi verjela, da ta čarobnost prav zares obstaja.
Čas se tu umiri, skoraj ustavi in takrat ga je ravno dovolj, da si ga vzameš tudi zase, tik za tem pa spontano skočiš k sosedu na kavo in klepet.
Nakup v trgovini v sosednji vasi postane dogodek, popoldanska siesta pa nepogrešljivi del dneva.
Kras ima svoje življenje in svoj čas. Morda v besedah nisva najbolj spretna ali morda zgolj ne obstajajo tako spevne besede, da bi opisale to Čarobno deželo.
Lahko pa vam ponudiva veliko več od “praznih” besed: da Kras doživite s telesom, umom, srcem in dušo. Da zaživite z njim.
Srčno vabljeni na lepše, na rujni Kras - v hotel St. Daniel!
Vaša prijazna gostitelja,
Miran & Nina


Hruševica 1b
6222 Štanjel
Tel.: + 386 (0) 5 997 69 29
Tel.: + 386 (0) 40 785 085

www.stdaniel.si
FB: Hotel St. Daniel

Tip: Butični Eko Hotel

Kapaciteta prenočišč: 2 sobi (1 oseba + 1 dodatna oseba), 3 suite in 3 apartmaji (2 osebi + 2 dodatni osebi).

Oprema v sobah: rustikalno pohištvo iz recikliranega lesa, lanena posteljnina, vzglaniki in odeje iz ekološkega antialergenega bombaža, kopalnica (wc,tuš,umivalnik), brisače, kopalni plašč, copatki, certificirano milo, sušilec las, brezplačni wi-fi, pred sobami je prostor za druženje (čitalnica, kamin,..)

Dodatna ponudba
: restavracija, bar, konferenčna soba, galerija za čajanke, literarni in glasbeni večeri, savna, masaže, parkirišče, terasa, delavnice na različne tematike, turistični paketi, najem karbonskih koles

Možnost dostopa z avtobusom:
Da      

Hišni ljubljenčki:
Da
 

GPS: 45.8118220, 13.8287330

Vrnitev na seznam